El portal immobiliàri d'Andorra

Buscocasa.ad és el portal immobiliari de referència a Andorra. Publica la propietat que vols vendre o llogar o troba la propietat dels teus somnis al millor preu, les immobiliàries més importants del país publiquen a buscocasa.ad.

NOU! Tot el producte immobiliàri de buscocasa a Espanya el pots trobar a buscocasa.cat.

Avui tenim per tu 7.420 propietats disponibles a buscocasa.ad i 16.030 anuncis disponibles a tot el Grup Busco. Comptem amb 23.793 usuaris donats d'alta al grup.


  Últimos anúncios

Que es buscocasa?

Buscocasa.ad es el portal immobiliari d'Andorra. Es una web dedicada eclusivament a publicar ofertes i demandes d'immobles i propietats per al mercat andorrà.

El portal forma part dels portals del grup Busco. El grup més gran d'anuncis classificats a Andorra amb portals especialitzats exclusivament per al territori andorrà. Consta dun portal d'anuncis classificats generalitzat i categoritzat on es pot publicar qualsevo,tipus d'anunci; busco.ad, un portal immobiliari; buscocasa.ad, un portal de compra / venda de vehicles, un portal de compra / venda de motos; buscomoto.ad i un portal de treball; buscofeina.ad.

Son els portals més visitats d'Andorra amb més de 5.000 visitants únics diaris de mitjana.

NOU!! Ara pots publicar i trobar tot el produte immobiliaria a Catalunya a buscocasa.cat, a buscocasa.ad nomès es veu producte d'Andorra.

Anuncis per parroquia

Anuncis per tipus d'immoble

Ara pots seguir la nova pàgina de Facebook nomès de buscocasa.ad

Fes m'agrada per veure totes les propietats que es publiquin al teu Facebook.

Immobiliàries destacades a Andorra

Premi un logo per veure la oferta immobiliària d'aquest professional o vegi la web de professionals aqui.